Фирмата Р.С.Т. Електрика од Велес, работеше како главен изведувач на термичката, осветлување, антенска, телефонска, компјутерска, ПП инсталација, видеонадзор и громоранска инсталација на објект „Автосалон со сервис за Шевролет и Опел“ на инвеститор „Диро“ од Скопје. Притоа покажувајќи големо професионално ниво и стручност во имплементацијата на проектната документација, извршувањето на своите работни задачи и изработка на проектот на Изведена состојба.