ИЗВЕДБА НА ЕЛЕКТРИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ НА НОВИ ОБЈЕКТИ  Авто салони, авто сервиси, авто перални
 • Диро доо Скопје – Авто салон за Опел и Шевролет
 • Симакс Шпедиција Скопје – Перална за автобуси и камиони
 • СканТракс Штип – Авто сервис
 • Енергометал Велес – Авто сервис „Енергометал“
Трговски центри
 • Центро Вемол Велес – Комлет со се продажни локали
 • Трговски центар Штип – 12 продажни локали
 • Трговски центар Пробиштип – Комлет со се продажни локали
 • Сити Мол Скопје – Продажен салон „Timeout“
Болници, Клинички центри, Ординации
 • Клинички центар Штип – Одделение за магнетна резонанца и компјутерска томографија
 • 8ми Септември Скопје – Оперативна сала со Ангеограф
Фабрики, погони за производство
 • Стел Импекс Штип – Фабрика за наполитанки
 • Де – Лукс Штип – Погон за производство на производи од лиснато тесто
Пумпни и препумни станици
 • Фабрика за производство на вода во Штип
 • Галафарм Скопје – Пумпна станица за обезбдување на вода за фабрика за лекови
Бензински пумпи
 • Симит Петрол, Велес
Хотели, ресторани, кафе барови
 • Ларс дооел Штип – Хотел „Урбаниста“ Штип
 • Глориус Велес – Хотел „Езеро Младост“
 • Мототоп Велес – Хостел Епицентрум
 • Глориус Велес – Кафе бар – пицерија „Глориус“
 • Мототоп Велес – Ресторан и игротека „Епицентрум“
Банки
 • НЛБ Тутнска банка, Експозитура Велес
 • Шпаркасе Банка, Ескпозитура Штип
Деловни објекти, административен и магацински простор, продажни објекти
 • Да – Ни Травел Штип – Деловно – административен со изложбен простор
 • Де – Лукс Штип – Продажен објект
 • Давка Штип – Административен простор со магацин и изложбен простор од 1.200м²
 • Пеко доо Скопје – Продажни салони во Велес, Струмица, Штип, Скопје (Кино Вардар)
 • Орифлејм Скопје – Деловен центар
 • Супермаркет „Гиго“ – Продажен објект во населба Ченто, Скопје
 • Енергометал Велес – Административни простории
 • Хемо – Лаб Скопје – Хемиска лабораторија
Општински и црковни објекти
 • Општина Штип – Сала за венчавки
 • с. Таринци, Карбинци – Детска градинка
 • Манастир во Согле – Манастирски Конаци
 • Спортска сала, Гимназија „Славчо Стојменски“ Штип
 • Црква Св. Спас Велес – Кујна со трпезарија
 • Црква Св. Кирил и Методиј Велес – Камбанерија
 • Св. Ѓорѓија Полошки на Тиквешко езеро – Манастирски конаци (дел)
  Станбени објекти
 • Вел Сити Груп Доо Велес – Станбено и деловен комплекс со 130 станови во Велес
 • Лутарико Доо, Скопје – Станбен и деловен простор 74 станови во населба Влае, Скопје
 • Мане Ризов – Станбена зграда со 4 стана во Штип
 • Станбена зграда со 6 стана и деловен простор, Велес
Изведени јакострујни и слабострујни електрични инсталации на голем број на нови индивидуални, приватни станови и куќи.   РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ЕЛЕКТРИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ ВО ПОСТОЕЧКИ ОБЈЕКТИ   Пумпни и препумни станици
 • Рудник за неметали Лакавица – Пумпни станици со препумни станици
 • Спортско рекреативен центар „Суитлак“ – Пумпна станица за вода
 • Хотел – Казино „Фламинго“ Гевгелија – Пречистителна станица за отпадни води
Болници, Клинички центри, Ординации
 • „д-р. Органџиски“ Штип – П.З.У. Специјалистичка ординација по гинекологија и акушерство
 • „д-р. Николче“ Штип – П.З.У. Стоматолошка ординација на „д-р Николче“
 • „Прим. д-р. Ацо Николов“ Штип – П.З.У. Специјалистичка ординација по интерна медицина и Ординација по општа медицина и лабораторија
Фабрики, погони за производство
 • Де – Лукс Штип – Погон за производство
 • Техногума Штип – Погон за производство
 • Златев Инженеринг Штип – Погон за производство на мебел
 • Де – Лукс Штип – Кујна за производство на оброци
Деловни објекти, административен и магацински простор, продажни објекти
 • АГРИА – Агроиндустриска групација Велес – Продажни објекти
 • АТГ – Искра Скопје – Административен простор
 • Техногума Штип – Административни простории
 • Еземит Холдинг Штип – Супермаркет „Меџик Шоп“ од 600м²
Реконструкција на јакострујни и слабострујни електрични инсталации на голем број на индивидуални, приватни станови и куќи